Προσοχή Εκτελούνται Έργα | Θέατρο Μελίνα

Πόσο καιρό μπορεί να περιμένουμε για να ολοκληρωθεί ένα έργο; Πότε η κατασκευή του Μετρό της Θεσσαλονίκης απέκτησε μυθολογικό, ανεκδοτολογικό και συμβολικό χαρακτήρα, επηρεάζοντας τη συλλογική ψυχή της πόλης; Πώς αντιλαμβανόμαστε τον δημόσιο χώρο και τη συνεχή αναδιαμόρφωσή του; Πώς εγκαθιδρύεται η συνθήκη της αναμονής σε μια πόλη, και γιατί μια ομάδα νέων ανθρώπων αναγκάζεται να την εγκαταλείψει; 

Το μετρό της Θεσσαλονίκης, το πιο πολυαναμενόμενο έργο προς παράδοση, το έργο της πόλης που συνεχώς αναβάλλεται, είναι ένα θέμα που δεν έχει παρουσιαστεί ποτέ με τη μορφή θεατρικής παράστασης. Προκαλεί μια σειρά από ζητήματα όπως η κινητικότητα, οι μαζικές μεταφορές, ο δημόσιος χώρος, η σχέση μας με την πόλη, η προσδοκία της ανάπτυξης και τα όνειρα των νέων ανθρώπων για την πόλη τους. Η θεατρική κίνηση “ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΚΤΕΛΟΥΝΤΑΙ ΕΡΓΑ” συνδυάζει το προσωπικό με το συλλογικό, το χιούμορ με το συναίσθημα, τις ατομικές σκέψεις με τα κοινωνικά ζητήματα. 

Ελάτε να παρακολουθήσετε την παράσταση “ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΚΤΕΛΟΥΝΤΑΙ ΕΡΓΑ” στις 27 Μαρτίου στο Θέατρο Μελίνα Μερκούρη (Μεταμορφώσεως 7, 55132, Καλαμαριά).  
Η παράσταση ξεκινά στις 21:00
 
Σας περιμένουμε! 

Related Post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *