Πάρε Μέρος στο Υδριβρικό Εργαστήριο του Theatre in Palm!

Θέλεις να πάρεις μέρος στο υδριβικό εργαστήριο του Ευρωπαϊκού έργου Theatre in Palm και να ταξιδέψεις σε ✈️ 2  ευρωπαϊκές χώρες τον Νοέμβριο; 

🎭 Η Cube στα πλαίσια του ευρωπαϊκού έργου “Theatre in Palm”, διοργανώνει ένα hybrid Residency εργαστήριο που υλοποιείται στις 6-17 Νοεμβρίου 2023. 
Εκεί θα έχεις την ευκαιρία να συνεργαστείς με 10 τοπικούς ️ καλλιτέχνες και 20 🌎 διεθνείς καλλιτέχνες, κατά τη διάρκεια των 2-εβδομάδων διαμονής.  
🎭 Η δραστηριότητα θα ολοκληρωθεί με τη δημιουργία 4-12 συμπαραγωγών, παρουσιάζοντας νέα θεατρικά έργα που θα κοινοποιηθούν διαδικτυακά με όλη την ομάδα των 120 καλλιτεχνών, τους 12 μέντορες και τον υπόλοιπο διαδικτυακό κόσμο! 
 
➡️10 άτομα θα επιλεχθούν για να συμμετάσχουν σε αυτό το δημιουργικό εργαστήριο. 
➡️ Το εργαστήριο θα υλοποιηθεί την 1η εβδομάδα στη Θεσσαλονίκη και την 2η εβδομάδα οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ταξιδέψουν στο εξωτερικό.  
 
🌎 Θα έχεις την ευκαιρία να ταξιδέψεις σε 2 διαφορετικές χώρες μεταξύ της Φιλανδίας και Σουηδίας με όλα τα έξοδα καλυμμένα από την Cube στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού έργου Theatre in Palm. 
 
👀 Σε προσκαλούμε να πάρεις μέρος εάν είσαι: Ηθοποιός, Χορογράφος, Καλλιτέχνης τσίρκου, Συνθέτης, Σχεδιαστής κοστουμιών, Χορευτής, Σκηνοθέτης, Εκπαιδευτής θεάτρου, Δραματουργός, Σχεδιαστής φωτισμού, Μουσικός, Καλλιτέχνης παραστάσεων, Παιδαγωγός, Καλλιτέχνης κουκλοθέατρου, Σεναριογράφος, Σκηνογράφος, Σχεδιαστής ήχου, Φοιτητής  

️🎭 Άδραξε αυτήν την ευκαιρία για να ανακαλύψεις, να εμπνευστείς και ίσως ακόμα να βρεις μια επαγγελματική ευκαιρία!  
 
➡️ Κάνε την αίτησή σου μέχρι τις 6 Σεπτεμβρίου 2023 εδώ: https://forms.gle/n1mRbeU6jGMzx6p49 
 
🤔 Έχεις απορίες; Στείλε μας εδώ: info@cube.org.gr 
 
➡️ Ανακάλυψε περισσότερα για το έργο εδώ: https://theatreinpalm.turkuamk.fi/

Related Post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *