Θέλεις να αναδείξεις το ταλέντο σου; OPEN CALL

🌟 Έλα μαζί μας σε ένα θεατρικό ταξίδι!

🎭 Καλούμε όλους τους νέους Ρομά και μη Ρομά καλλιτέχνες και ταξιδιώτες! Είμαστε ενθουσιασμένοι που ανακοινώνουμε μια φανταστική ευκαιρία να συμμετάσχουμε στο έργο μας, «Θεατρική Συνεργασία για Νέους Ρομά και ταξιδιώτες-OUR STAGE». Μαζί, θα σε ενδυναμώσουμε στον δημιουργικό τομέα και θα προωθήσουμε την ένταξή σου στην αγορά εργασίας.
📅 Δραστηριότητα: Εκπαίδευση-Εκμάθηση 📍 Τοποθεσία: Λισαβόνα, Πορτογαλία 🗓 Ημερομηνίες: 15 – 21 Οκτωβρίου 2023 🌍 Θα καλύψουμε τη διαμονή, τα έξοδα ταξιδιού και τα γεύματά σου. Η δημιουργικότητα και η επιθυμία σου είναι το μόνο που χρειάζεται, οπότε κάνε την αίτηση σου σήμερα!

Κριτήρια επιλογής: ✅ Άμεση εμπλοκή σε πράξεις ή παραστάσεις ✅ Καλή κατανόηση της Αγγλικής Γλώσσας ✅ Εμπειρία στο θέατρο ή τις παραστατικές τέχνες ✅ Ηλικία: Νέοι έως 30 ετών, Ρομά και μη Ρομά 🎨

Αναζητούμε: 🎵 Μουσικούς 🔧 Τεχνικούς (φώτα, ήχου) 🎨 Χειροτέχνησες-Χειροτέχνες ✨

Αυτή είναι η ευκαιρία σου να ενισχύσεις τις δημιουργικές σου δεξιότητες, να αποκτήσεις πολύτιμες γνώσεις και να γίνεις καταλύτης για κοινωνική αλλαγή.

Για να υποβάλεις την αίτηση σου, απλώς συμπλήρωσε τη φόρμα αίτησης ακολουθώντας τον σύνδεσμο εδώ:https://forms.gle/EgBEbWc2Bi2SDURF9
Προθεσμία: 30 Ιουνίου 2023.

Διάδωσέ το! Βοηθήσε μας να ανακαλύψουμε ταλαντούχα και παθιασμένα άτομα που μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Επισκέψου τον ιστότοπο του έργου μας στη διεύθυνση https://europa260.wixsite.com/ourstage.

Ας ξεκινήσουμε μαζί αυτό το εμπνευσμένο ταξίδι!

Related Post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *