Η Θεατρική Παράσταση “SKIES” Ζωντάνεψε στο FEW 2023!

Συναρπαστικά νέα για εμάς που συμμετέχουμε στο Ευρωπαϊκό έργο Theatre in Palm!

Είμαστε ενθουσιασμένοι που μοιραζόμαστε την επιτυχία της πρόσφατης θεατρικής μας παράστασης, “SKIES”, που είναι αφιερωμένη στην ευαισθητοποίηση για την έμφυλη βία.
Στις 9 Νοεμβρίου 2023, η παράσταση “SKIES” ζωντάνεψε στην Εβδομάδα της Γυναικείας Επιχειρηματικότητας, όπου το συγκεκριμένο συνέδριο αποτελεί μια γιορτή για την ενδυνάμωση και την ανθεκτικότητα των γυναικών. Πιστεύουμε στη μεταμορφωτική δύναμη της τέχνης και η παράσταση “SKIES” ήταν ο τρόπος μας να ρίξουμε φως σε ένα σημαντικό θέμα, ενώ παράλληλα είχαμε την ευκαιρία να φέρουμε και το κοινό μας λίγο πιο κοντά στην τέχνη του θεάτρου. 

Η ανταπόκριση του κοινού ήταν μια πολύ μεγάλη χαρά για εμάς και έκανε αυτή την περίσταση ακόμη πιο ξεχωριστή. Μαζί, κάναμε ένα βήμα προς έναν κόσμο απαλλαγμένο από τη βία λόγω φύλου, καλλιεργώντας μια κοινότητα που στέκεται ενωμένη για την ισότητα και τη δικαιοσύνη. 

Ευχαριστούμε όλους όσους παρευρέθηκαν και υποστήριξαν τον σκοπό μας! Η παρουσία σας και η ενθάρρυνσή σας τροφοδοτούν τη δέσμευσή μας να χρησιμοποιούμε τις τέχνες ως δύναμη θετικής αλλαγής. Ας συνεχίσουμε να ενδυναμώνουμε, να εμπνέουμε και να δημιουργούμε μια σκηνή όπου κάθε φωνή ακούγεται. 
 
Μάθε περισσότερα για το Ευρωπαϊκό έργο εδώ: https://theatreinpalm.turkuamk.fi/ 

Related Post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *