Εναρκτήρια συνάντηση του Ευρωπαϊκού έργου E-Art !

Ο ΜΚΟ Cube είναι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει την επιτυχή ολοκλήρωση της εναρκτήριας συνάντησης του Ευρωπαϊκού έργου E-ART, η οποία πραγματοποιήθηκε στη Στοκχόλμη της Σουηδίας στις 24-25 Ιανουαρίου και φιλοξενήθηκε στις εγκαταστάσεις της Intercult.

Στη συγκεκριμένη συνάντηση πραγματοποιήθηκε μια πολύ παραγωγική συζήτηση σχετικά με το τρέχον στάδιο ανάπτυξης του έργου, ενώ παράλληλα έγινε ενημέρωση προς όλους τους εταίρους για τις δραστηριότητες και τις οικονομικές απαιτήσεις του. Δεν θα μπορούσε να μη γίνει αναφορά για μια από τις πιο αξιοσημείωτες στιγμές, της συνάντησης, που ήταν η επίσκεψη στο Konstfack , όπου πραγματοποιήθηκε παρακολούθηση διάφορων δημιουργικών εργαστήριων.

Στόχος του E-ART είναι να υποστηρίξει τους καλλιτέχνες στην περιβαλλοντική και βιώσιμη μετάβασή τους, ενισχύοντας παράλληλα τις δεξιότητές τους.
Εάν ασχολείσαι με τον καλλιτεχνικό τομέα και την κοινωνική υποστήριξη σε προτρέπουμε να μας ακολουθήσεις στα social media για να μένεις ενημερωμένος, καθώς εργαζόμαστε για ένα πιο βιώσιμο μέλλον για τις τέχνες!

Ακολούθησε το Ευρωπαϊκό έργο E-Art στα social media εδώ.

Related Post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *