Διακρατική Συνάντηση του Έργου PAL Enroll στην Ιταλία!

🌟 🫶 Μεγάλη μας χαρά που ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός Cube είχε το προνόμιο να συμμετάσχει στην πρόσφατη διακρατική συνάντηση του έργου PAL Enroll , που πραγματοποιήθηκε στην Ιταλία.
🎯 Κατά τη διάρκεια αυτής της δημιουργικής συνάντησης, είχαμε την ευκαιρία να συζητήσουμε σχετικά με την πρόοδο του έργου, καθώς και να οριστικοποιήσουμε το χρονοδιάγραμμα μας για τις τελευταίες εργασίες του έργου. Συγκεκριμένα, ο οργανισμός υποδοχής, W20, ενορχήστρωσε μια υπαίθρια συνάντηση, όπου εκεί είχαμε την ευκαιρία να συζητήσουμε και να αξιολογήσουμε το εγχειρίδιο εγγραφής Pal και των ενοτήτων του.
🫶 Ως Cube, είμαστε πολύ υπερήφανοι που συμβάλλουμε σε αυτή την εξαιρετική πρωτοβουλία, επιβεβαιώνοντας τη σταθερή δέσμευσή μας να δημιουργήσουμε νέες εκπαιδευτικές ευκαιρίες για την κοινότητα των Ρομά.

🤳 Εάν επιθυμείς να μάθεις περισσότερα σχετικά με το καινοτόμο εκπαιδευτικό έργο, PAL Enroll Project, μπορείς να εξερευνήσεις την σελίδα του στο Facebook https://www.facebook.com/palenroll

Ας ενώσουμε τις δυνάμεις μας και ας δημιουργήσουμε ένα θετικό αντίκτυπο στη ζωή των παιδιών Ρομά, προσπαθώντας να οικοδομήσουμε ένα λαμπρότερο και πιο περιεκτικό μέλλον για όλους.

Related Post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *