Διακρατική Εκπαίδευση | Ευρωπαϊκό Έργο PAL Enroll

Ο Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός CUBE είχε το προνόμιο να διοργανώσει την πρόσφατη Διακρατική Εκπαίδευση στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού έργου PAL Enroll μαζί με το pal network και το women20. Αυτή η καθηλωτική εκπαίδευση συγκέντρωσε ειδικούς από την Ιταλία, το Βέλγιο, την Ελλάδα και την Ευρώπη, παρέχοντάς μας μια μοναδική εκπαιδευτική εμπειρία.  

📍 Εντυπωσιαστήκαμε ιδιαίτερα από τα ερευνητικά αποτελέσματα του προγράμματος PAL Enroll σχετικά με την πρόωρη εγκατάλειψη του σχολείου στην κοινότητα των Ρομά, τα οποία ανέδειξαν τον σημαντικό αντίκτυπο που θα μπορούσε να έχει το έργο μας στην ενδυνάμωση των παιδιών Ρομά για εκπαιδευτική επιτυχία και στην προώθηση θετικών αφηγήσεων. Οι εκπαιδευτικές ενότητες που αναπτύχθηκαν για τις κοινότητες Ρομά τόνισαν τη μετασχηματιστική δύναμη της καθοδήγησης και της δέσμευσης για να βοηθήσουν αυτά τα παιδιά.  

🫶 Ως Cube, είμαστε υπερήφανοι που συμμετέχουμε σε αυτή τη σημαντική πρωτοβουλία, επιβεβαιώνοντας τη δέσμευσή μας να υποστηρίξουμε εκπαιδευτικές ευκαιρίες για περιθωριοποιημένες κοινότητες.  

Ας ενώσουμε τις δυνάμεις μας για να κάνουμε τη διαφορά στις ζωές των παιδιών Ρομά και να οικοδομήσουμε ένα λαμπρότερο μέλλον για όλους.  

Related Post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *